top of page

APADRINA UN GAT

Progat la Garriga intenta ajudar, en la mesura de lo possible, els gats de carrer ferits o malalts. Però, de vegades, els costos econòmics que això suposa sobrepassen les possibilitats de la nostre associació.

 

Per aquest motiu, Progat la Garriga fomenta els apadrinaments de gats que necessiten una atenció veterinària especial.

 

En aquest apartat podreu trobar tots els casos de gats que tenim actualment en apadrinament. Progat la Garriga publica regularment els ingressos que rep per a cada gat, així com els costos veterinaris de cada un d'ells perquè els padrins puguin fer-ne un seguiment.

 

Per apadrinar un dels nostres gats, només heu de fer un ingrés en el següent número de compte:

ES23 0081-0018-9900-0146-5950 (Banc de Sabadell), indicant el vostre nom i el nom del gat que voleu apadrinar.

 

 

Us animem a donar una segona oportunitat a aquests gats fent possible els seus tractaments veterinaris.

APADRINAMENT FINALITZAT

 

SEXE: femella 12.09.20

 

NOM: CHIQUI

EL SEU CAS:

LaLa Chiiqui, tal com l'han batejat a ľhospital, ens ha arribat després de ľavís de la Sílvia que ha parat per ajudar a una noia que ľacabava de recollir. Mil gràcies a aquesta persona que no ha dubtat a parar el cotxe per auxiliar ľanimal (que jeia al costat de la carretera) no en diem el nom perquè no el sabem. Ella mateixa ľ'ha portat al Marcel perquè les companyes estaven en un altre servei.

Sap greu però, que amb tot el trànsit que hi ha a la zona, davant punt ďinformació a la carretera nova només hagin parat un parell de persones.Un cop valorada pels nostres veterinaris, el diagnòstic era clar, un fort cop amb fractura de cadera.Ens han recomanat un ingrés hospitalari i visita a traumatòleg per fer valoració.

Les fotos són del seu ingrés a Tres Torres, on ľhem deixada en observació fins dilluns que rebrà la visita del traumatòleg.

La Chiqui és una gateta ďuns quatre mesos (només pesa 1400k) i sembla mansa per tant podria tenir casa, si la coneixeu contacteu amb nosaltres.

Us seguirem informant de la seva evolució i de nou moltes gràcies a la Sílvia i ľaltra noia( ens agradaria saber el nom).

Gràcies a tots.

14.09.20 Aquest matí, l ha visitat l'Antonio, el traumatòleg de Tres Torres, i ha corroborat la fractura de pelvis i també la falta de sensibilitat de la pota esquerra.

Hem decidit operar i a les tres de la tarda ha entrat a quiròfan, tot ha anat molt bé, li han posat una placa a un costat per estabilitzar la zona. La sensibilitat de la cama s'haurà ďanar fent valoració podria ser que recuperés però no tenim res segur.

Els costos de ľoperació i de ľingrés pugen a 700,94€ fins a dia ďavui. Aquesta xifra és molt elevada per la nostra associació per tant, i com fem sempre, iniciem un apadrinament per la Chiqui.

A través de les vostres donacions esperem recaptar ľimport de ľoperació, aquesta petita s'ho mereix!

 

Si el vols apadrinar pots fer un ingrés al número de compte:

ES23 0081-0018-9900-0146-5950 (Banc de Sabadell)

indicant el teu nom i el nom del gat; o pots posar-te en contacte amb nosaltres clicant aquí!

Llistat Padrins

JAZMIN

ELISABET

CARME

MONTSE A

ROSA M

ESTHER L

LAURA M

CARLA T

SILVIA G

LAIA G

MONTSERRAT

PILAR B

ERICA C

GEMMA B

INES E

GATS DEL LLEDONER

ARNOLD

ANA M

M. ISABEL T

EVA P

Recaptat

815,94 €

bottom of page