top of page

APADRINAMENTS FINALITZATS

En aquest apartat podeu veure els casos de tots els gats que, en algún moment, han estat apadrinats. 

 

Des de Progat la Garriga, fomentem sempre el dret de totes aquelles persones que col·laboren amb nosaltres a que tinguin tota la informació el més clara possible. Per això, aquí podreu trobar explicat cada cas i desenllaç, així com un document amb el balanç d'ingressos i despeses que podreu descarregar.

 

Per suposat, qualsevol dubte que tingueu sobre un apadrinament, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem. 

 

Padrins

 

Mª Pilar

Carmen

Cati

Roxana

Marta

Toni/Anna

Inés

Eva

Marga

Mª José

 

SEXE: mascle

 

NOM: SILVESTRE

 

EL SEU CAS:

 

En Silvestre va aparèixer a la Garriga. El Toni i l'Anna es van posar en contacte amb nosaltres al veure'l malament. Estava esquelètic i tenia diarrea. 

 

Els nostres veterinaris van examinar-lo i, com a primer pas, se li van fer tests i anailítiques i es va buidar una obstrucció que presentava als budells. A més a més, les analítiques van donar positiu en immunodeficiència.

 

Al llarg de les setmanes en Silvestre va passar per a anàlisis de sang, d'orina, radiografies, sedacions per buidar el budell, ecografies, cirugies, ingressos... però els seus problemes digestius van ser més forts que tot el que es va poder fer per ell i, finalment, es va decidir ajudar-lo a morir sense patiment.

 

Volem agraïr a tots els padrins que van fer possible tots els tractaments i que, en la mesura de lo possible, van donar-li a en Silvestre una petita esperança. Sense tots ells no hagués estat possible.

 

 

Recaptat

330 €

Padrins

 

Josep Anton

Maria del Mar

Núria

Helena

 

SEXE: femella

 

NOM: NENA

 

EL SEU CAS: La Nena era una gata adulta d'una de les colònies de Progat. Una noia, que no la coneixia, la va veure molt malament i no va dubtar en agafar-la i ingressar-la d'urgències. Després d'aquest ingrés va ser traslladada a la Clínica Veterinària Marcel Gustà on se la va ingressar. El seu diagnòstic: un paràsit a la sang i anèmia severa. Tot i seguir tractament i semblar haver-hi vist alguna millora, el virus va ser més fort i la Nena ens va deixar el dia 2 de novembre.

 

Gràcies, en nom de la Nena, a tots els seus padrins que van veure en ella una possibilitat i van intentar que pogués sortir endavant.

 

 

 

Recaptat

120 €

*El balanç d'apadrinament de la Nena encara no està disponible. Restem a l'espera de les últimes factures veterinàries. Tan bon punt ho tinguem el podreu descarregar. Gràcies.

Descarregar balanç d'apadrinament

Padrins

 

Maria del Mar

Cati

Pilar

Vanessa

Carles

Núria

Marga

Uli

Kira

Dobb

Nikila Nala

Simba

 

SEXE: femella

 

NOM: ESTRELLA

 

EL SEU CAS: Fins fa pocs mesos l'Estrella, una gata d'uns 8 anys, vivia en una casa amb una senyora gran. Per problemes de salut, la senyora amb la que vivia va haver de ser ingressada i l'Estrella es va quedar sense casa. Desde Progat vam intentar trobar-li una nova llar. En unes setmanes vam aconseguir-ho i se'n va anar a viure amb una nova mestressa.

 

La mateixa setmana a la seva nova casa, cap a mitjans de setembre, es va perdre. Es va suposar que s'havia escapat per una finestre oberta. A Progat vam organitzar grups de cerca per trobar-la, però no ho vam aconseguir.

 

Quan ja ho donávem tot per perdut, l'Estrella ha tornat a aparèixer! (principis de novembre). Ara sabem que l'Estrella no va sortir mai de la casa on era, sinó que es va quedar atrapada en un fals terra. L'Estrella s'ha passat un mes i mig atrapada.

 

De seguida se l'ha ingressat i se l'està tractant. El seu diagnòstic: desnutrició i el ronyó i el fetge tocats, però els veterinaris creuen que hi ha esperances amb l'Estrella.

 

 

 

Si la vols apadrinar pots fer un ingrés al número de compte: 0081- 0018- 99- 0001465950 (Banc de Sabadell), indicant el teu nom i el nom del gat; o pots posar-te en contacte amb nosaltres clicant aquí!

Recaptat

400 €

*El balanç d'apadrinament de l'Estrella encara no està disponible. Restem a l'espera de les últimes factures veterinàries. Tan bon punt ho tinguem el podreu descarregar. Gràcies.

Descarregar balanç d'apadrinament

Padrins

 

Alba

Pilar

 

SEXE: mascle

 

NOM: BONES 

 

EL SEU CAS: El Bones és un gat mascle que va aparèixer a l'escola d'autistes de La Garriga en mal estat. Se'l va portar al veterinari per una inspecció i es va veure que no tenia dents i que tenia la boca plena de llagues. Se li va fer un test i una analítica, i el seu diagnòstic va ser anèmia. Ara menja bé però continua requerint tractament. Actualment està a la casa d'acollida de la Rosa.

 

 

 

Si el vols apadrinar pots fer un ingrés al número de compte: 0081- 0018- 99- 0001465950 (Banc de Sabadell), indicant el teu nom i el nom del gat; o pots posar-te en contacte amb nosaltres clicant aquí!

Recaptat

201 €

*El balanç d'apadrinament del Bones encara no està disponible. Restem a l'espera de les últimes factures veterinàries. Tan bon punt ho tinguem el podreu descarregar. Gràcies.

Descarregar balanç d'apadrinament
IMG-20151101-WA0003.jpg

 

SEXE: mascle

 

NOM: SIAM

tr

EL SEU CAS: En Siam és un gatet jovenet, d'uns 10 mesos. REsponsables del SEK Catalunya ens van avisar d'aquest gatet i es va procedir a recollir-lo i portar-lo al veterinari. El seu diagnòstic va ser d'un refredat molt gran, pel qual ha seguit tractament i ha millorat. A més a més, se li va detectar sarna, per lo que ha de seguir tractament d'injeccions setmanals. Actualment en Siam està a la casa d'acollida de la Paola seguint els tractaments.

 

 

 

Si el vols apadrinar pots fer un ingrés al número de compte: 0081- 0018- 99- 0001465950 (Banc de Sabadell), indicant el teu nom i el nom del gat; o pots posar-te en contacte amb nosaltres clicant aquí!

Recaptat

120 €

Padrins

 

Alfredo

David

Ramona

Marc

David

Uli

Kira

Cristina

Marc

David

Mònica

APADRINAMENT FINALITZAT

Llistat Padrins

Carme

Silvia

Mercè

Ana

Núria

Carmen

Sergi

Montse

Gemma

 

SEXE: mascle 18.05.19

 

NOM: BONIFACI (BONI per els amics)

tr

EL SEU CAS: El Boni és un gat hiper manso, recollit al 18 de maig, tenia una gran ferida, provocada per una infecció d'orella mal curada. 

El varem tenir de portar d'urgències, per què com veieu a les fotos es va treure la crosta de la ferida i sagnava bastant, a la clínica veterinària tres torres el van curar, li van fer punts i també li van posar un drenatge per tal que supiri la infecció que té.

És un gat castrat, amb l'ull dret que té com un tel i no hi veu gaire bé però no està xipat, pel que és molt difícil trobar propietari.

Adjuntem la factura de tres torres que puja 226,31 €, per tal que ens ajudeu apadrinant el BONI.

Seguim tenint despeses de la clínica veterinaria Marcel Gustà, els anirem posant.

Gràcies a tots.

 

Si el vols apadrinar pots fer un ingrés al número de compte:

ES23 0081-0018-9900-0146-5950 (Banc de Sabadell)

indicant el teu nom i el nom del gat; o pots posar-te en contacte amb nosaltres clicant aquí!

Recaptat

276,00 €

bottom of page