BOTIGA PROGAT

A la nostra botiga hi trobaràs productes totalment artesanals. Tots ells han estat fets amb l'ajuda dels nostres voluntaris i col·laboradors. No et quedis sense, són únics!

 

Ajuda'ns a ajudar-los comprant un dels productes que t'hem preparat!

 

Tots els productes que veus aquí els pots comprar a la paradeta que posem cada primer dissabte de mes a la plaça can Dachs de La Garriga, on també hi trobaràs molts altres detallets amb els que podràs col·laborar amb nosaltres. Posa't en contacte amb nosaltres si ets de fora i no ens pots venir a veure !

I ara també pots comprar a travès d'aquest medi, pots veure mides, colors i preu a cada foto i si hi ha alguna cosa que t'agradi te la podem portar a La Garriga, si ets de fora de La Garriga, pots preguntar si t'ho podem portar o si per el contrari pots venir a recollir-ho a una de les nostres botigues amigues.

Podeu contactar amb nosaltres per qualsevol comanda o dubte a travès de la nostra pàgina web progat.la.garriga@gmail.com.

Les vendes en mà, es cobrarà en el mateix moment. 

Les vendes que s'han d'enviar, mirariem els ports en agència i es farà transferència abans a la compte del Banc de Sabadell ES23 0081 0018 9900 0146 5950 a nom de PROGAT LA GARRIGA, no oblidis posar la referencia de l'article que vulguis.

© Progat La Garriga 2018

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now