top of page

COM PUC AJUDAR?

Progat La Garriga ofereix un ampli ventall de possibilitats per poder col·laborar amb l'associació. Aquí trobaràs totes les alternatives que t'oferim: tria la que millor s'adapti a les teves possibilitats i ajuda'ns a ajudar-los!

Voluntaris

Progat La Garriga sempre està oberta a les bones iniciatives i a les ganes de col·laborar de les persones.

 

Ser voluntari és una bona forma de participar en les activitats de Progat sense necessitat de dedicar-hi una gran quantitat de temps!

 

Les tasques dels voluntaris varien segons cadascú, tu també pots triar la teva: tenir cura d'una de les nostres colònies de gats de carrer, preparar activitats, treballar amb les xarxes socials, atenció d'emergències...

 

Com més mans tinguem més els ajudarem!

Socis

Si no disposes de temps però, tot i així, t'agradaria ajudar-nos pots fer-te soci de Progat des de 10€ al trimestre. Pots descarregar-te la butlleta d'inscripció per ser soci clicant aquí. Un cop plena només cal que et posis en contacte amb nosaltres!

 

La teva aportació ajudarà la nostra associació en la compra de pinsos i patés pels gats, de medicines, de llet maternitzada per als cadells...

 

Forma part del nostre projecte!

Botiga Progat

Has de fer un regal? I si, al mateix temps, poguéssis col·laborar amb Progat La Garriga? Ara pots!

 

Gràcies a l'ajuda dels nostres voluntaris i col·laboradors, Progat posa a la teva disposició un seguit d'articles de regal exclusius i totalment artesanals. Busca'ls en exclusiva a l'Esborrany de la Garriga!

 

Ves a fer-hi un cop d'ull i practica el regal solidari!

unnamed.png
Comprar aliment a través de Progat
Cases d'acollida

Una altre possibilitat que ofereix Progat és poder ser una casa d'acollida. Les cases d'acollida són aquelles que acullen, per un breu període de temps, els gats que acabem de recollir del carrer.

 

Les cases d'acollida també ens ajuden durant el tractament dels gats malalts, tenin-te cura i donant-los una casa fins a aconseguir l'adopció definitiva. A més a més, Progat es fa càrrec de tot el cost que comporta l'animal durant la seva estada a casa teva.

 

Tinguis més gats o no, tu pots ser casa d'acollida!

Progat La Garriga és membre del web www.teaming.net que fomenta les microdonacions en associacions com la nostra.

 

A través d'aquest web donem la oportunitat, a les persones que vulguin, d'ajudar-nos econòmicament amb 1€ al mes, menys del que val un café, ara tenim 2 teamings, fes-te'n dels dos !!!!

 

Així, si la teva economia no et permet fer-te soci de Progat, pots continuar col·laborant amb nosaltres a través de l'enllaç que trobaràs clicant aquí.

 

Posa el teu granet de sorra!
                                        

Aportacions puntuals

Progat La Garriga         Progat alimenta

Si les altres opcions no t'acaben de fer el pes però continues volent ajudar-nos, pots fer aportacions puntuals a la nostre associació com ara:

 

- Ingressos puntuals a: Banc de Sabadell : ES23 0081- 0018- 99- 0001465950

- Donació de menjar per gats, mantes, llet maternitzada en pols, biberons, medicaments...: Punt de recollida a CLÍNICA VETERINÀRIA MARCEL GUSTA a la Garriga

.

- Donació de menjar per gats, mantes, let maternitzada en pols, biberons, medicaments ...": Punt de recollida a CAN MARGARIT a GRANOLLERS.

 

Amb la teva contribució podem ajudar a molts gats que ho necessiten!

 

I si encara no tens gats... Anima't a adoptar-ne un!

Has de comprar pinso, llaunetes, joguines ...?? Ara ho pots fer a través de HELPFREELY a l'enllaç de progat de trobaràs a la nostra pàgina web o a punxant a la seva icona i entrar a zooplus o a la pàgina que vulguis i ens donaran una aportació per l'associacio.

Però no només per els teus gatets, també per tu, hi ha moltes botigues diferents que hi col.laboren.

bottom of page