top of page

CAPELLA DE ROSSLYN, EDIMBURG, I EL CONTE DEL GAT DE LA CAPELLA


Potser, hi ha moltes històries sobre els vincles entre la masoneria i els templaris. Està construida sobre una misteriosa “línea rosa”? O podría ser un amagatall per el Sant Grial? No n’estem molts segurs, però Dan Brown estava tan impresionat amb la capella i els mites que els va escriure en el seu llibre de gran èxti El Codi Da Vinci, que va començar amb el segon renaixament de Rosslyn Chapel. El nombre de visitants augmenta de 34.000 a més de 176.000 quan va sortir la versió de la pel.lícula en el 2006, i Tom Hanks i Andrey Tatou arrien per a Rosslyn per filamar part d’ella a la cripta reial de la capella.Pero els instrusos de Hollywood no poden competir amb la verdadera estrella de la capella, el seu gat blanc i negre resident. William, anomenat així en honor al fundador de la capella, va arrivar quan era un cadell i no ha marxat des de llavors. S’ha convertir en una mena de celebritat local i pots comprar un niño o un llibre sobre les seves aventures a la botiga de regals de la capella. El trobaràs en el seu lloc preferit, dormint en un banc assollejat i alier a la visita que es realitza al seu voltant (ja ho ha sentit tot abans). Aceptarà alegrament uns minuts de moixaines dels seus admiradors.


https://www.ontheluce.com/rosslyn-chapel-edinburgh/

Deixa'ns el teu comentari!bottom of page