top of page

10 LLIBRES PER EL AMANTS DEL GATS

Aquests 10 llibres haurien d'estar a qualsevol llibreria de tota persona que s'autoproclami com "fan dels gats" doncs tracten sobre ells, els tenen com a principilas protagonistes o, inclús, en algún d'ells, son els seu narradors principals.


Així que ja ho saps, si eets d'aquelles persones que no para de guardar videos d'internet protagonitzats per felins, o dels que tenen 2 gats a la teva familia, agafa paper i llàpis i apunta aquests:


Soy un gato, de Soseki Natsume (Editorial Impedimenta)


Clàssic entre els clàssics de tots els amants del gats. "Soy un gato" va ser escrit per el japonès Soseki Natsumea principis del segle XX i explica l'història d'un gat sense nom.
Yo soy Pusheen, de Claire Belton
Anem ara directament al món mem per descubrir a Pusheen, una gata nascuda al 2010 i creada per Claire Belton que s'ha convertir en tot un fenòmen de les xarxes.Podría hacer pis aquí, Francesco Marciuliano


Si t'agrada la poesia i els gats, deixa de buscar.

Elogio del gato, de Stephanie Hochet

Un assaig que, efectivament, suposa un elogi del gat a través de la Història de la humanitat.
Gatos ilustres, de Doris Lessing (editorial Lumen)


Doris Lessing, guanyadora del Nobel de Lliteratura a l'any 2007 tracta aquest "Gatos Ilustres" la seva relació ab el món felí, tant de gats con els que ha conviscut com altres que ha tractat, per exemple, durant la seva infantesa a Àfrica fins l'última residècia a Londres.
Gatos en la cabeza, de Laura AgustíLaura Agustí és una jove llicenciada en Belles Arts que amb "Gatos en la cabeza" proba sort en el llibre ilustrat.Cómo saber si tu gato planea matarte, de The Oatmeal (editorial Astiberri)


Si t'agrada l'obra de Gary Larson sabràs apreciar a The Oatmeal, marca creativa del il.lustrador Matthew Inman.El método Catfulness, de Marianna Coppo, Paolo Valentino (Editorial Urano)
Què et sembla poder unir el mindfullnesss amb la sabiduria felina? Això és que ens proposa l'assaig "El método Catfulness", un programa de set setmanes amb el que reconectarem amb la nostra vida.¿Me has visto?, de Kuo Nai-Men, Zhou Jian-Xin


Un llibre ple de tendresa i nostàlgia en el que el seu amo busca incesantment el seu gat perdut, empaperant la ciutat amb fotos del seu estimat gatet.


Las mejores historias sobre gatos (VV.AA. editorial Siruela)

I res millor per acabar el nostre llistat per els millors 10 llibres per amants dels gats que una antologia amb les millores històries curtes protagonitzades per el nostre felí favorit.

Per més informació, adreceu-vos a la pàgina:

https://portaldelescritor.com/articulos/10-libros-para-amantes-de-los-gatos-que-no-te-puedes-perder/

Deixa'ns el teu comentari!bottom of page